60 jaar bedrevenheid

60 jaar knowhow en passie: het geheim waardoor Bien-Air Dental u vandaag producten met een uitzonderlijke betrouwbaarheid kan bieden. Maak kennis met al onze expertise en nauwkeurigheid, verenigd in de nieuwe TORNADO X turbine. Dankzij 60 jaar expertise kan Bien-Air Dental u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid bieden en garanderen.

Bien-Air Dental - Tornado X

Al wat U nodig hebt.

Rotatief instrument – Micromotor – Chirurgie – Labo

Met zijn 60 jaar ervaring in tandheelkunde biedt Bien-Air een complete serie aan oplossingen en producten die wereldwijd bekend staan om hun uitmuntendheid. De producten van Bien-Air zijn 100% Swiss Made, geproduceerd in de beroemde Watch Valley, de wieg van een unieke knowhow op het gebied van de microtechnologie.

Try & Buy

Probeer het nieuwe assortiment van Tornado & EVO.15 en ontvang een jaar extra garantie

U kunt de Tornado- en EVO.15-instrumenten, de krachtigste en best presterende in hun categorie, nu gratis “uitproberen”. Nadat wij u overtuigd hebben van hun vele voordelen, bieden wij u bovendien een jaar extra garantie. Hiermee bent u 3 jaar verzekerd. De keuze voor Bien-Air is dus nog nooit zo interessant geweest.

UW PROEFEXEMPLAAR BESTELLEN

Ondersteuning voor de klanten

Onze klantendienst is altijd beschikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen, zowel vragen in het algemeen als voor meer gerichte vragen betreffende de Bien-Air producten.

Premium technische bijstand

Met onze premium-dienst geniet U automatisch van de beste voorwaarden, voor al uw herstellingen buiten waarborg. Onze technische dienst is altijd bereikbaar via mail support@bienair.be of telefonisch +32(0)2 340 17 90. Binnen de 24 uur worden alle oproepen opgevolgd.

Onderhoud

Procedures

Bij Bien-Air hechten we groot belang aan de continue verbetering van onze producten. Daarom verheugt het ons zeer de laatste versie van onze onderhoudsprocedures uit te reiken. Voortaan profiteert u van een nog optimaler gebruik van uw instrumenten door de onderhoudsprocedure voor reiniging en sterilisatie te volgen.

Evenementen
Producten
Downloaden

Adres

50 Brandstoffenstraat

1190 Brussel

België

Google map

Contacteren

Ons team is altijd bereikbaar via telefoon op +32(0)2 340 17 90.

Schrijven

Alle vragen per mail aan support@bienair.be worden binnen de 24 uur opgevolgd.